Vårt utbud

Åderbråck

Åderbråck framträder som blåaktiga upphöjningar på benen och uppstår oftast på grund av ökat tryck i benens blodådror, vilket gör att ådrorna vidgas och blir mer synliga. Det kan handla om några få synliga ådror eller stora nystan av vener. I någon form drabbar åderbråck cirka 30%-40% av befolkningen – det vill säga cirka var tredje person. Åderbråck är lika vanligt hos kvinnor och män, och med behandling är det fullt möjligt att bli av med dem.

Så går det till

Konsultation.  På en konsultation träffar du en kirurg som utför en noggrann undersökning av dina åderbråck. Detta för att få en god uppfattning om vilken behandlingsmetod som är lämpligast för dig. Undersökningen utförs alltid med ultraljud och därefter ställs en diagnos.

Behandling. Den valda behandlingsmetoden anpassas alltid individuellt efter den enskilde patienten och dennes besvär. Det finns flera effektiva behandlingsmetoder, som ofta används i kombination för att uppnå önskat resultat: laser-, skum- och virknålsteknik.

Efter behandling. Efter behandlingen kan du vara öm i 1–2 dagar, men ömheten är övergående och smärtan kräver sällan smärtstillande medicin. Du kan börja jobba så snart du känner dig redo, men behandlingsområdet kan vara svullet efteråt.

Boka tid

Är du intresserad av åderbråcksbehandling? Boka en kostnadsfri konsultation för ett få en bedömning och ett prisestimat för behandlingen.

Priser

Åderbråcksbehandling Priser från
Åderbråcksbehandling, ett ben 10 000
Åderbråcksbehandling, två ben 18 000
Ådror på händer, armar, decolletage 7 000
Ådernästbehandling, en behandling 3 400

För behandling av åderbråck samarbetar Estetiska Institutet med kirurger från Narva Åderbråckscenter som är Sveriges ledande specialistklinik på åderbråcksbehandlingar.