Vårt utbud

Kroppsbehandlingar

LPG är en djupgående mekanisk bindvävsmassage som minskar celluliter, svullnader och ojämnheter i huden. Det är även en populär behandling som används vid fettsugning för att minska svullnaden och för att uppnå ett jämnare resultat.

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. Med LPG ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs, bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter

LPG används även i samband med fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner.

Osäker om LPG är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.