Vårt utbud

Kroppsbehandlingar

Estetiska Institutet erbjuder de mest innovativa kroppsbehandlingarna som finns på marknaden. EMSCULPT NEO är en kombinationsbehandling för fettreducering och muskeluppbyggnad. LPG är en djupgående mekanisk bindvävsmassage som minskar celluliter, svullnader och ojämnheter i huden.

EMSCULPT NEO

EMSCULPT NEO anses vara ett genombrott inom icke-invasiva behandlingar för fettreducering och muskeluppbyggnad. Denna revolutionerande behandling levererar samtidig värme och magnetisk energi vilket resulterar i mer fettminskning och mer muskeltillväxt jämfört med någon annan enskild behandling. Resultat efter en genomgången kur motsvarar 30% minskning av fett och 25% ökning av muskelmassa.

Du kan läsa mer om ESMSCULPT NEO och se före och efter bilder här >>

LPG

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. Med LPG ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs, bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande mot celluliter.

LPG används även i samband med fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner.

Osäker vilken behandling som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.