Bröstförstoring E kupa

Postad i Blogg
bröstförstoring e kupa

Funderar du på bröstförstoring E kupa? När du väl har tagit beslutet att du vill förstora dina bröst, är det viktigt att du väljer en klinik och kirurg du känner dig bekväm med och har förtroende för. Svensk plastikkirurgi håller generellt väldigt hög standard, eftersom vi har så många regelverk att följa. Kontrollerna som genomförs på plastikkirurgiska kliniker i Sverige är tuffa. Därför kan du som patient känna dig säker.

Bröstförstoring E kupa – Så går ett besök till

Hos oss får du en inledande kostnadsfri konsultation och 3D-simulering när du bokar en operationstid. Du får träffa en av våra duktiga kirurger som går igenom precis hur din operation kommer gå till. För att få en bröstförstoring E kupa behöver kirurgen även göra en bedömning om det är möjligt just på din kropp.

Vi strävar efter naturliga och långvariga resultat, därför rekommenderat vi det ingrepp som kommer att ge bäst resultat från en klinisk synvinkel. Har du till exempel haft en E kupa tidigare men gått ner mycket i vikt, kan det vara möjligt att göra en bröstförstoring för att få volymen på brösten tillbaka.

Likaså om du fått barn och brösten ser annorlunda ut efter amningsperioden. Då kan en bröstförstoring och ett bröstlyft vara ett passande alternativ för dig. Det här kommer du och kirurgen att gå igenom under konsultationen.

Olika implantat och ingrepp

Hos oss finns det flera olika metoder för att uppnå en bröstförstoring E kupa. Den vanligaste metoden är att använda silikoninlägg. Det ger dig det mest långvariga resultatet. Du kan välja mellan implantat från Mentor och Motiva, båda två är CE-märkta och godkända både inom EU och i USA.

En annan metod du kan välja är en bröstförstoring med ditt eget kroppsfett. Då tar vi fett från en annan del av kroppen och injicerar i brösten. Det här är en bra metod för dig som vill undvika implantat. Behandlingen kan behöva upprepas för det önskade resultatet ska bibehållas. Samtidigt begränsas bröstförstoringen av hur mycket fett som finns att tillgå.

Den tredje metoden du kan välja är en kombination av de båda ovanstående. Där använder vi både implantat och kroppseget fett.

Personlig vårdplan

Vilken av metoderna som passar dig bäst kommer du och din kirurg att diskutera er fram till. Dina behov ligger i fokus hos oss och vi strävar efter att du ska bli helt nöjd. Din hälsa och ditt välmående är en annan prioritet vi har och vi vill också att du ska känna dig trygg och säker hos oss.

Därför skapar vi en personlig vårdplan med dig, anpassad för just dig. Du får en 3D-simulering under din konsultation så att du kan se vilka resultat du kan förvänta dig.

Efter operationen

När du genomgått operationen får du stanna hos oss tills du känner dig vaken och klar. Du kommer kunna åka hem samma dag. Följ eftervården noga. Du kommer också att ha återbesök inbokade för att kontrollera läkning och resultat.

Estetiska Institutets Trygghetsgaranti

Hos oss ingår det alltid en trygghetsgaranti under 18 månader. För bröstkirurgi finns det dessutom möjlighet att förlänga garantin.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.