Vårt utbud

Injektioner

Estetiska Institutet erbjuder de senaste behandlingsteknikerna inom injektioner och alla våra behandlare är erfarna, legitimerade plastikkirurger eller sjuksköterskor.

På Estetiska Institutet erbjuder vi de bästa injektionsbehandlingarna som finns på marknaden. Vilka som passar just dig väljer vi gärna tillsammans med dig utifrån dina specifika behov. Vi anpassar även varje behandling så att du får bästa möjliga resultat utifrån dina personliga förutsättningar och önskat resultat. För att kunna uppnå det på bästa sätt rekommenderar vi alltid en konsultation med våra erfarna behandlare som tillsammans med dig tar fram en plan för vilka behandlingar som bör utföras och när.

Du hittar hela vår utbud inom respektive kategori.

Erbjudande

Kostnadsfria konsultationer med våra behandlare (gäller ej hudläkare där det utgår en avgift).

Hur en injektionsbehandling går till

  1. Under konsultationen föreslår din behandlare områden som kan behandlas med muskelavslappnande respektive fillers utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Ibland delas behandlingen upp i flera besök.
  1. Huden inspekteras och desinficeras före injektionen. Muskelavslappnande kräver sällan förbehandling med bedövningssalva, men kan givetvis användas om man önskar. Med små och tunna nålar injiceras därefter de utvalda områdena med Muskelavslappnande. Fillers injiceras också med en tunn nål på önskade behandlingsområden.
  1. Efter behandlingen inspekteras huden och kontrolleras av din behandlare. Efter avslutad behandling är du välkommen att sitta ned på kliniken en stund.
  1. Blåmärken och svullnad kan inträffa efter alla typer av injektioner och brukar gå tillbaka efter några dagar. Det är viktigt att du följer de instruktioner du får av din behandlare avseende eftervården.