Vår filosofi

Med personligt engagemang och dina behov i fokus erbjuder Estetiska Institutet plastikkirurgi och estetisk vård i världsklass i en miljö utöver det vanliga. Vi vet att varje patient är unik och vi lägger stor vikt vid att skräddarsy din behandling för att uppnå bästa möjliga resultat. Hos oss får du en ny typ av upplevelse inom estetisk vård.

Naturliga resultat

Ett utseende är resultatet av genetik, livsstil och egenvård. Ibland har utseendet förändrats över tid så att du inte riktigt känner dig som dig själv. Andra gånger handlar det om att du bestämt dig för att äntligen förändra något som du funderat på länge. Oavsett om du vill återskapa ett ungdomligt yttre eller förändra ditt utseende så hjälper vi dig att uppnå ett naturligt resultat. Genom subtila förändringar och med hänsyn till dina personliga förutsättningar skräddarsyr vi din behandling för att uppnå bästa möjliga resultat.

I trygga händer

Din säkerhet och trygghet kommer alltid först. Hos Estetiska Institutet möter du ett team av erfarna specialister som följer dig från första konsultation till slutresultat och uppföljning. Våra plastikkirurger tillhör de främsta inom sitt område med mångårig erfarenhet från både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. All vår personal är legitimerad och specialistutbildad och vår toppmoderna operationsavdelning håller högsta medicinska standard.

Att genomgå ett kirurgiskt ingrepp kan upplevas som ett stort beslut. Vi lägger därför stor vikt vid att vara tillgängliga för frågor och funderingar inför din operation – vi vill att du ska känna dig trygg genom hela din upplevelse hos Estetiska Institutet.

Långsiktig behandlingsplan

Vi vill lära känna våra patienter och skapar gärna en långsiktig behandlingsplan för dig. Under en djupgående konsultation tar vi tillsammans fram en plan för vilka behandlingar som bör utföras och när, för att du ska känna dig naturligt vacker under många år framöver. Våra plastikkirurger har ett nära samarbete med våra injektionssjuksköterskor och hudterapeuter för att optimera din behandling över tid. Med små steg tar vi stora kliv för ditt utseende och välbefinnande. 

Unik miljö

I anrika lokaler på Kungstensgatan 2 har vi med stor omsorg skapat något nytt inom plastikkirurgi och estetisk vård – en lugn och välkomnande miljö där du kan känna dig bekväm och avslappnad. Högsta diskretion är en självklarhet och präglar allt från bemötande till klinikens utformning och ostörda läge.

Välkommen till Estetiska Institutet, en vacker och rofylld plats där skönhet och inre välbefinnande möts!