Fettsugning haka

Postad i Blogg

Fettsugning av haka är ett mycket vanligt och populärt alternativ för den som vill få en slankare profil och ett mer definierat ansikte. Att fettsuga området är mycket tacksamt, eftersom huden har en tendens att dra ihop sig mycket bra och på ett naturligt sätt. Har du lös hud vid halsen kan en fettsugning av haka kombineras med ansiktslyft för bästa möjliga resultat.

Det finns flera tillfällen då fettsugning av haka kan vara ett bra alternativ. Fettsugning är en metod som kan användas för att skulptera och definiera området runt haka och hals, men bör inte betraktas som en metod för viktminskning.

Att gå ner i vikt kan vara det första steget att bli av med störande fettdepåer under hakan, men då området är svårt att komma åt med träning och kosthållning kan fettsugning vara lösningen.

Vem passat fettsugning haka för?

Fettsugning av haka är ett bra alternativ för dig som har gått ner i vikt och som har svårt att bli av med fettet under haka och hals. Det lämpar sig även för dig som är naturligt smal, men som lätt lägger på dig extra vikt kring ansiktet.

En av de främsta fördelar med fettsugning är att fettet som tas bort inte kan komma tillbaka. En person har endast ett visst antal fettceller i kroppen och dessa förnyas inte på naturlig väg, utan kan bara krympa eller växa i takt med att du går upp eller ner i vikt. Fettsugning är således en mycket bra metod när du vill bli av med fett lokalt.

Yngre personer har en hud som är mer elastisk och det gör att ingreppet lämpar sig bättre för dig som är ung. Huden kommer att dra ihop sig mycket snabbare efter ingreppet och du får det bästa resultatet. Hudens förmåga att dra ihop sig kommer vara avgörande för slutresultatet och hur nöjd du blir. Som tidigare nämnt kan en fettsugning behöva kompletteras med ett ansiktslyft för att bli av med lös hud.

Fettsugning av haka – vad kostar det?

Är du intresserad av att genomgå en fettsugning av haka är det viktigt att du först bokar in en konsultation. På konsultationen får du möjlighet att ställa frågor till kirurgen och hitta den bästa lösningen för dig, dina behov och förutsättningar. Tillsammans pratar ni om hur ingreppet kommer gå till och vad som är viktigt att tänka på. I samband med konsultationen kommer du också att få ett prisförslag.

Priset för en fettsugning av haka kan variera mycket beroende på hur omfattande ingrepp som behövs för att du ska uppnå ditt önskade resultat. Du får alltid veta priset innan du bokar din operation.

Vanliga frågor och svar

Efter fettsugning av haka

Efter att du har genomgått en fettsugning av haka och hals är det mycket vanligt att uppleva både ömhet, svullnad och blåmärken. Både blåmärken såväl som svullnad brukar vanligtvis avta inom loppet av 2-3 veckor och då blir det också lättare för dig att se den nya formen av ditt ansikte och hals.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.