Fettsugning käklinje

Postad i Blogg

En definierad käke är ett av de viktigaste områdena på ansiktet som överlag kan göra skillnad i ditt utseende. Därför är käklinjen utan tvekan det perfekta området att fokusera på om du vill förändra ditt utseende. Även om det inte finns något medicinskt problem med att ha en svag käklinje, så kan det få ditt ansikte att se äldre och kraftlösare ut.

Om det är första gången du överväger fettsugning käklinje kanske du undrar vad ingreppet egentligen innebär. Vanliga problem med utseendet kan lösas med fettsugning och det inkluderar:

 • Dubbelhaka.
 • Lös och slapp hud.
 • Osymmetriskt ansikte.
 • Svag käklinje.
 • Överskott av fett.

Fettsugning käklinje är ett effektivt ingrepp med många fördelar

När fettsugning nämns tänker de flesta på de större delarna av kroppen som buken, rumpan och låren. Många tänker inte på vilka fördelar fettsugning kan ha på ansiktet och speciellt i käken.

Fyra fördelar med fettsugning käklinje inkluderar:

 • Minskade ålderstecken.
 • Förbättrad hudstruktur och symmetri.
 • Naturliga resultat.
 • Säkert och effektivt.

Att utföra fettsugning i käklinjen är ett mycket effektivt ingrepp där den stora majoriteten av patienterna blir nöjda. Som förberedelse kommer ditt ansikte att märkas upp innan ingreppet som inte tar mer än två timmar. Själva ingreppet genomförs under lokalbedövning med ett mindre snitt i munslemhinnan som tar bort fettkudden i kinden.

Plastikkirurgen för sedan in ett litet rör som används för att försiktigt suga bort fett från varje områden. Det här ger ett mer definierat och skulpterat ansikte med en käklinje som framhävs på ett bättre sätt. En fördel är att ingreppet även kan kombineras med andra liknande ingrepp som fettsugning av dubbelhaka.

Fettsugning käklinje har en snabb återhämtningstid

Patienter återhämtar sig vanligtvis inom en vecka och som högst några veckor. Återhämtningstiden varierar delvis på om du har gjort andra ingrepp under samma tid eller inte. Återhämtningstiden är mycket snabb om du jämför med hur lång tid resultatet varar. Med tanke på att resultatet varar i så lång tid framåt är det lätt att förstå varför så många blir nöjda av ingreppet!

Orsaken till att ingreppet ger så långvariga resultat beror på att fettsugning tar bort fettceller som inte kommer tillbaka. Det växer varken ut nya igen eller skapas nya eftersom fettcellerna endast utvecklas under puberteten. Om du ökar i vikt kommer endast de fettceller som finns kvar att växa. Genom att hålla en hälsosam livsstil med normal vikt kommer du ha långvariga fördelar av fettsugning i käken.

Ger synliga resultat under återhämtningen

Redan under återhämtningstiden kan patienter se kosmetiska förbättringar i sitt utseende. Så fort svullnaden börjar avta kan patienter se sitt hur utseendet har återskapats till det bättre. Skillnaden kan verkligen göra en slående förbättring och få patienten att känna sig attraktiv och ungdomlig.

Du kan förvänta dig några av följande symtom under återhämtningen:

 • Mild smärta.
 • Obehag.
 • Minimal svullnad.
 • Små blåmärken.

Kom ihåg, ovanstående symtom är bara tillfälliga och kan med fördel hanteras med hjälp receptfria värktabletter. Återhämtningen är så snabb att du efter några dagar vanligtvis kan återgå till ditt arbete igen. Överlag är hela proceduren snabb och kanske ett av de effektivaste sätten att återskapa ditt utseende på nolltid med minimala risker för komplikationer.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.