Vårt utbud

Fettsugning

Fettsugning är bland de vanligast utförda ingreppen inom plastikkirurgin. Våra erfarna plastikkirurger kommer hjälpa dig att uppnå bästa möjliga resultat utifrån dina personliga förutsättningar. Vi fokuserar på att leverera resultat som är proportionella, harmoniska och naturliga.

Fettsugning är ett kirurgiskt ingrepp som bryter upp och avlägsnar fett och fettdepåer från kroppen.

Fettsugning är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen och med dagens tekniker är det möjligt att behandla och omforma nästan alla delar av kroppen. Fettsugning kallas även liposkulptur. En väl utförd fettsugning förbättrar kroppens konturer och ger en mer harmonisk kroppsform.  Ingreppet är dock inte en behandling för generell viktminskning och bästa resultatet uppnås hos patienter som har uppnått eller är nära sin idealvikt.

Resultatet efter en fettsugning är bestående eftersom fettcellerna som tas bort inte återbildas. Men för att resultatet ska bli symmetriskt och jämnt är det viktigt att operationen utförs på ett korrekt och noggrant sätt. De fettceller som lämnas kvar är lika viktiga som de som tas bort.

Body Contouring

Body contouring är ett begrepp som innebär att man med kirurgiska ingrepp förändrar och förbättrar kroppens former.

Oftast behandlas  stuss, mage, rygg, armar och lår. De kirurgiska tekniker som används vid contouring är huvudsakligen fettsugning i kombination med olika behandlingar för att avlägsna överskottshud. Ibland utförs även fettransplantation. Flera områden åtgärdas ofta under samma operation beroende på behov och önskemål.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Under en konsultation träffar du en plastikkirurg som tillsammans med dig går igenom dina önskemål och diskuterar vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för dig. Alla våra plastikkirurger har lång erfarenhet inom ansiktskirurgi och kommer kunna hjälpa dig utifrån dina personliga förutsättningar.

Just nu erbjuder vi kostnadsfria konsultationer med våra plastikkirurger.