Vårt utbud

Mors dag

Skäm bort din mamma eller dig själv med en härlig behandling. Vi har valt ut några favoritbehandlingar som vi erbjuder till kampanjpris under hela maj. Här hittar du vår Signature Dermapen behandling med extra av allt, vår egna version av den klassiga ansiktsbehandlingen och injektionsbehandlingen Profhilo som ger en fantastisk anti-age effekt. Kan bokas direkt eller väljas som presentkort.

Ansiktsbehandling Signature by Estetiska

Det är flera faktorer som påverkar hudens tillstånd och ingen hud är en annan lik. Vi har därför tagit fram en uppgraderad version av den klassiska ansiktsbehandlingen för att uppnå ett optimalt resultat helt anpassat efter dig. En perfekt mix av avkoppling och resultat!

I denna behandling ingår de klassiska momenten som hudanalys, ånga med vapozon och porrengöring. Dessa kompletteras med skräddarsydd kemisk peel och ansiktsmask som anpassas efter hudens välmående och önskade resultat. Självklart ingår även ansiktsmassage som är inte bara avkopplande. Massagen ökar blodcirkulerande och är lymfdränerande och svullnadsdämpande. Behandling avslutas med infraröd LED-mask som ger ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor.

Dermapen Signature by Estetiska

Dermapen är en avancerad microneedlingbehandling som ökar hudens naturliga produktion av kollagen är en favoritbehandling för väldigt många. I vår Signatur Dermapen-behandling har vi vidareutvecklat den klassiska behandlingen och adderat nya element som ytterligare effektiviserar resultatet av microneedlingen: Über pro peel, hydrogel-mask och infraröd LED-lampa.

Über pro peel. En kemisk peel som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer och orenheter, jämnar ut hudtonen, ger lyster samt ljusar upp pigmenteringar. PH värde 2,05. Nyckelingredienser: Mandelsyra 25%, Mjölksyra 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruvsyra 2%, Kojicsyra 2%.

Ansiktsmask tillsammans med LED mask. LUMAFUSE Hydrogel Sheet Mask är särskilt framtagen för att användas i kombination med LED-ljus. Masken låter LED-ljusets fotoner penetrera genom hydrogelen och kan därigenom förbättra absorberingen av ingredienserna samt ljusets välgörande effekter.

LED-masken har rött ljus och nära infrarött ljus där inte mindre än 66 dioder ger synliga resultat på huden. Flertalet kliniska studier bekräftar den goda effekt rött ljus och nära infrarött ljus har på huden. Förutom att man underhåller resultatet i huden efter behandlingar ger masken följande goda effekter: ökad blodcirkulation och spänst, dämpad rodnad och minimering av fina linjer och rynkor genom ökad kollagenproduktion.

Profhilo

Profhilo är en injicerbar, hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo lämpar sig för dig som önskar en föryngrande effekt genom att huden stramas upp och hudkvaliteten förbättras.

Injektionsbehandlingen genomförs med en standardiserad teknik utvecklad för Profhilo. Produkten stannar i huden i ungefär 28 dagar. För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi en uppföljande behandling då. Full effekt förväntas efter 2-3 månader, resultatet håller i ca 6 månader.

KAMPANJPRISER – MAJPriser
Dermapen Signature by Estetiska (ansikte)2 900 (3 400)
Ansiktsbehandling Signature by Estetiska 1 700 (2 200)
Profhilo 2 700 (3 200)
Profhilo (kur 2 ggr) 4 900 (5 400)

Vill du köpa en behandling som presentkort?

Besök vår webbutik där du kan beställa ett presentkort på alla utvalda behandlingar. Du kan även köpa ett presentkort på valfritt belopp. Då får mottagaren möjligheten att välja fritt i vårt breda utbud.