Fettreducering injektion – Fettreducering utan kirurgi

Postad i Blogg
fettreducering injektion

Vill du lära dig mer om fettreducering injektioner? Överflödigt fett på specifika delar av kroppen kan inte alltid reduceras till tillfredsställande nivåer genom att enbart tillämpa en sund livsstil med hälsosam kost och målinriktad träning. Alla har vi unika genetiska anlag. En i övrigt smal eller normalviktig person kan känna sig besvärad av envisa fettansamlingar på allt från området under hakan (dubbelhaka) till överarmar, området runt BH-bandet, midja, rumpa och lår.

Ihärdiga fettdepåer av denna typ avlägsnas sedan länge framgångsrikt med hjälp av invasiva metoder som fettsugning, men idag finns det effektiva alternativ även för den som vill slippa utsättas sig för narkos, besvärlig återhämtning och lång konvalescens. Bland dessa syns bl.a. fettreducering med injektion, fettfrysning och fettreducering med radiofrekvens m.fl.

Det senaste inom fettreducering injektion

Vi här på Estetiska Institutet erbjuder det absolut senaste inom icke-invasiv fettreducering. Inte bara reduceras fettet på det behandlade området med 30%, utan samtidigt aktiveras muskeluppbyggnaden i musklerna över samma område och ökar med upp till 25% i volym – i snitt.

Resultaten, som dels talar för sig själva men som också har verifierats i flertalet omfattande kliniska studier, överträffar alla tidigare icke-invasiva behandlingar för fettreducering och är något av ett genombrott i sin kategori.

Metoden vi talar om heter EMSCULPT NEO och är alltså en behandling som ger både fettreducering och muskeluppbyggnad i en och samma behandling.

Hur fungerar EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO är en kombinationsbehandling med radiofrekvens och HIFEM+ (högintensiv, fokuserad elektromagnet). När radiofrekvensen når ner i fettcellerna så förstörs de på grund av den höga värmen. De fettceller som förstörs är efter sin nedbrytning borta för alltid. När det gäller muskeluppbyggnaden så kontraheras musklerna med en intensitet som inte går att åstadkomma med hjälp av vanlig styrketräning vilket ger otroligt effektiv – och rekordsnabb – uppbyggnad.

Resultatet kommer stegvis

För att få maximalt resultat av denna typ av fettreducering med injektion behövs fyra behandlingar med cirka 5-10 dagars mellanrum. Du börjar se resultaten redan några dagar efter din första behandling, men slutresultatet utvärderas först några veckor efter den sista behandlingen. Varför resultaten inte kommer direkt är för att denna fettreduceringsmetod sätter igång en process som behöver tid på sig att fullbordas. Efter att fettcellerna förstörts ska de brytas ner i kroppen och spolas ut, dessutom behöver muskeltillväxt alltid tid för återhämtning innan den kan anses fullbordad.

Ingen konvalescenstid

Ett av de mest attraktiva attributen för denna typ av fettreducering är att behandlingen i sig enbart tar ca. 30 minuter och att du kan återgå till jobb och aktiviteter precis som vanligt direkt efteråt. Du slipper både narkos och smärta och om du inte vill att någon ska veta att du genomgått behandlingen så är det enkelt gjort – du får inga synbara ledtrådar på kroppen.

En EMSCULPT NEO-behandling känns litegrann, men gör inte ont. Dessutom kan vi anpassa intensiteten i behandlingen i samråd med dig under själva behandlingsprocessen.

Boka tid för konsultation för fettreducering injektion

Om du önskar bli kvitt envisa fettansamlingar på kroppen utan kirurgi så finns det alltså en rad alternativ, allt från fettreducering med injektion till fettfrysning och – som vi här på Estetiska Institutet erbjuder – fettreducering med radiofrekvens i kombination med muskeluppbyggnad. Boka tid för en icke-bindande, kostnadsfri konsultation, så berättar vi mer!

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.