Fettsugning kärlekshandtag

Postad i Blogg
fettsugning kärlekshandtag

Vill du lära dig mer om fettsugning kärlekshandtag? De flesta som söker en konsultation för olika plastkirurgiska ingrepp har en önskan om att återskapa den kropp de tidigare hade. Viktuppgång, viktminskning eller graviditet kan vara orsaker som gör att din kropp blir förändrad. I samband med till exempel viktuppgång så blir fettcellerna större och dessa är många gånger svåra att bli av med även efter en viktminskning.

Trots att extrakilona är borta så har kroppen lagrat på sig fettdepåer. Fettdepåerna går oftast inte att bli av med genom ytterligare träning och viktminskning. Det är i dessa fall en fettsugning kan vara ett alternativ för att återställa kroppens proportioner.

Områden som lämpar sig för fettsugning

Idag är det vanligt att använda fettsugning i de fall när man vill återskapa kroppen eller skulptera om den till mer naturliga proportioner. Fettsugning utförs på flera olika kroppsområden. Vanliga områden där det lämpar sig att använda fettsugning är; mage, rygg, lår, innanlår, höfter och även i ansiktet.

Kroppens förmåga att återställa sig efter en viktnedgång är individuell. Var våra fettceller samlas i kroppen beror på vara arvsanlag och våra hormoner. Vid en viktuppgång kommer kroppens fettceller att bli större och då ökar även kroppsvolymen. Vid en påföljande viktnedgång är det svårt att bli av med de fettceller som blivit förstorade. Eftersom våra arvsanlag och hormoner styr detta så kan det se olika ut på olika delar av kroppen.

Det är här som fettsugning kan vara ett bra alternativ för estetisk plastkirurgi. Vid fettsugning så reducerar du det antal fettceller som samlats i fettdepåerna. Genom ingreppet så tar du bort dessa fettceller permanent vilket ger ett långvarigt resultat.

Kärlekshandtag

Många som har tränat och gått ner i vikt har svårt att bli av med fettdepåer kring höfterna. Vid dessa tillfällen kan det vara aktuellt med fettsugning kärlekshandtag. Detta är ett område som drabbar både män och kvinnor. Önskemålet är oftast att få tillbaka sin midja eller att bli av med det fettområdet som kan lägga sig som ett överhäng när byxorna är på.

Området kring höfterna är effektivt att fettsuga. Efter operationen är de extra fettcellerna avlägsnade och kroppen har återfått sin ursprungliga midja. De som genomgår en fettsugning av kärlekshandtagen ser tydliga skillnader efter ingreppet. Under operationen reduceras de oönskade fettcellerna och de bestående ärren är minimala.

Vid fettsugning tar man inte bort någon överliggande hud. Det är vanligt att man kompletterar en fettsugning av kärlekshandtag för att uppnå bästa resultat. Detta kan du göra om du har fettdepåer kring exempelvis ländryggen. Innan du gör en fettsugning så träffar du en kirurg. Din kirurg kommer att hjälpa dig så att du får det bästa resultatet för din kropp.

Efter operationen

Hur snabbt du kan gå tillbaka till dina vanliga aktiviteter är individuellt. De flesta väljer att sjukskriva sig ett några dagar upp till en vecka, efter fettsugning kärlekshandtag. De första två veckorna kommer du att bära ett stödbandage dygnet runt och efter dessa veckor har du stödbandage på natten i ytterligare tre veckor.

Blåmärken och svullnader kan uppstå men försvinner under de första veckorna. Den första tiden i läkningsprocessen bör du vara lite försiktig gällande fysiskt aktivitet, undvik hård träning och börja med lugna promenader.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.