Fettsugning kinder

Postad i Blogg
fettsugning kinder

Hos oss på Estetiska Institutet kan du utföra fettsugning av dina kinder för att skapa en mer tydlig profil i ansiktet. Att ansiktet tappar sin spänst är vanligt ju äldre vi blir och det kan också tyda på övervikt. Vid stigande ålder kan huden bli slapp vilket i sin tur gör att de veck som finns vid mungiporna och näsvingarna blir mer framträdande.

Återställa ansiktet genom fettsugning

Kinder är ett enkelt område att fettsuga och det finns egentligen inga risker med att göra en sådan behandling. Att skada vävnaden i kinderna är en risk men den är mycket liten. Det är också väldigt ovanligt att blödning eller infektion uppstår i samband med ett sådant ingrepp.

Fördelar med fettsugning av kinder

Kroppens olika delar innehåller olika stor mängd fettdepåer och en del av dem försvinner inte med hjälp av träning eller andra medel för viktminskning. Fettsugning kinder är därför ett smidigt alternativ för att återställa kindernas spänst och för att skapa ett långvarigt resultat.

Det beror främst på att de fettdepåer som blir tömda vid en fettsugning inte kommer tillbaka. Fettsugning är därmed en lämplig metod att använda sig av för att ta bort fett lokalt.

Inför din fettsugning

När du kommer till oss på Estetiska Institutet för en första konsultation inför din behandling kommer du att få träffa den plastikkirurg som ska genomföra din fettsugning. Tillsammans går vi genom vilken behandling som ska genomföras och sedan gör vi en behandlingsplan. Vi är med dig i hela processen för att du ska känna dig så nöjd som möjligt och för att vi tillsammans ska nå önskat resultat.

Dags för din fettsugning

När det är dags att genomföra din fettsugning kommer du till vår klinik där du välkomnas av vår personal. Du får byta om och sedan sitta ner i vår bekväma lounge där du sedan blir hämtad av din plastikkirurg. Därefter får du prata med både plastikkirurg och narkosläkare inför eventuell sövning och tillsammans kommer ni att göra en grundlig genomgång av vad behandlingen kommer att innebära för just dig.

Fettsugning av kinder brukar genomföras med lokalbedövning. Det är dock upp till dig att diskutera med din plastikkirurg och vi anpassar alltid detta utifrån dina önskemål. Detta för att du ska känna dig så trygg som möjligt vid din fettsugning.

Efter din fettsugning

När det är dags för utskrivning kommer du att få all information du behöver gällande vilken eftervård du bör ta hänsyn till. Vår personal kommer också att boka in dina uppföljningsbesök innan du åker hem. När du gjort fettsugning av kinderna kan du uppleva en ömhet runt det behandlade området.

Smärtan efter en fettsugning brukar patienterna uppleva som måttlig och ju större område som, desto mer smärta. Det kan också uppstå blåmärken efter din fettsugning men detta är fullt normalt och de försvinner efter 2 till 3 veckor. Den svullnad som kan uppstå efter din fettsugning försvinner också i samband med detta. Efter en mindre fettsugning kan du börja arbeta igen efter några dagar.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.