Fillers näsa

Postad i Blogg

Näsan är en central del av ansiktet och den drar ofta till sig uppmärksamhet. Med fillers näsa kan du korrigera utseendet och få en helt annan look. Om du har en bred eller krokig näsa kan ansiktet ofta upplevas som oproportionerligt. Det går alltså råda bot på med en enklare behandling. Du får alltid komma på en första konsultation för att berätta mer om vilket slutresultat du önskar.

Så går en behandling till

En behandling tar normalt cirka 40 minuter till 1 timme varav ingreppet tar cirka 10 minuter. Du kan alltså komma på konsultation och få behandling samma dag. Du får även bedövning i samband med ingreppet så du kan känna dig lugn. En stor fördel med fillers är att du ser resultat direkt och kan återgå till jobbet med detsamma.

Det brukar normalt inte bli några blåmärken eller svullnader efter ingreppet men det kan förekomma. Det är väldigt individuellt hur man reagerar på fillers.

Så kan fillers näsa förändra hela ditt ansikte

Du behöver inte alltid genomgå en större operation för att förbättra formen på näsan. Fillers är en icke-kirurgisk metod och kan till exempel göra din näsa smalare. Det går även injicera fillers för att ändra formen på nästippen eller göra nästan bredare. Det är perfekt om du vill ha ett naturligt resultat som syns direkt.

Fillers näsa görs alltid av legitimerade läkare som ser till att du får det resultat du strävar efter.

Bra att veta om fillers näsa

Normalt så räcker det med en behandling för få den formen på näsan som önskas. I enstaka fall kan du behöva komma tillbaka ytterligare en gång efter några månader för ytterligare en behandling. Vissa kan uppleva en liten svullnad i cirka två veckor efteråt men det är inte alls säkert. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling.

Vi bokar in en uppföljning

Efter avslutad behandling brukar vi boka in en uppföljning där vi ser hur näsan ser ut ett tag efter behandling. Det är en chans för dig att berätta om du är nöjd och vi kan se om det behövs ytterligare fillers. Tänk på att det fullständiga resultatet inte syns förrän efter två veckor när eventuell svullnad har lagt sig.

Så länge håller en behandling

Det är väldigt olika hur länge en fillers behandling för näsa håller och varierar från person till person. Bidragande faktorer är vad du har för livsstil, din ämnesomsättning och dina förutsättningar. Man brukar säga att fillers håller mellan 6-12 månader innan det är dags för en påfyllning. Vill du ständigt hålla samma resultat rekommenderas att du gör ett återbesök på salongen 1-2 gånger om året. En legitimerad läkare kan se hur ofta du personligen behöver komma.

Gör det ont?

Eftersom man använder bedövning i samband med ingreppet så gör det normalt inte ont. Du kan dessutom gå hem så snart ingreppet är gjort. En läkare kommer förklara exakt hur ingreppet går till så du känner dig trygg med vad som komma skall. Då har du också chansen att ställa alla frågor du kan tänkas ha.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.