Tryggt med svensk plastikkirurgi

Postad i Blogg
Fördelar med svensk plastikkirurgi

Finns det fördelar med svensk plastikkirurgi? Om du går i tankar om att förstora brösten, göra ett halslyft eller strama åt huden är det viktigt att du är påläst inför ett eventuellt ingrepp. Du behöver känna dig trygg på alla plan oavsett vilken typ av plastikkirurgisk operation du önskar göra. En seriös och pålitlig klinik är grundläggande för såväl din trygghet som ett lyckat resultat.

Svensk plastikkirurgi har ett mycket gott rykte i branschen och tack vare en reglerad marknad är du som patient trygg från dag ett. På Estetiska Institutet månar vi alltid om att erbjuda dig kvalitet redan vid konsultationen. Våra professionella plastikkirurger har stor erfarenhet och en gedigen utbildning inom området.

Fördelar med svensk plastikkirurgi – fokus på långvarigt resultat

Du som bokar ett plastikkirurgiskt ingrepp på en svensk klinik kommer att mötas av ett högst professionellt team av läkare, sjuksköterskor och behandlare. Svensk plastikkirurgi omfattas av strikta regler och bestämmelser när det gäller operationer och behandlingar. Därför är det tryggt och säkert att välja svensk plastikkirurgi före utländska alternativ.

Estetiska Institutet liksom andra pålitliga kliniker strävar efter det optimala resultatet. Det innebär att vi talar om ingreppet utifrån ett långsiktigt perspektiv. Det är vår yttersta strävan att återskapa ett långvarigt resultat och göra dig bekväm med din kropp under många år. Den här delen är något vi alltid samtalar med dig om under konsultationen oberoende på vilket plastikkirurgiskt ingrepp du är intresserad av.

Uppföljning är dessutom ett viktigt inslag i vår verksamhet som välrenommerade specialister inom svensk plastikkirurgi. Du kommer därför alltid att ha en nära kontakt med din läkare för att ge dig den bästa vägledningen även efter ingreppet.

Återskapa utseendet med trygga metoder

För att kunna erbjuda trygga ingrepp och behandlingar gäller det att alltid vara påläst och uppdaterad som plastikkirurg. Det här är något som svensk plastikkirurgi representerar i högsta grad. Svenska kliniker som Estetiska Institutet består av kompetent personal som samtliga besitter expertis inom sitt område. Vi erbjuder moderna och säkra metoder oavsett det handlar om bröstförstoring, ansiktslyft eller fettsugning.

Svensk plastikkirurgi håller hög klass internationellt genom att ständigt följa med i utvecklingen och garantera patienternas trygghet. Att återställa ett utseende handlar om så mycket mer än ett konkret ingrepp. För vår del är varje enskild patient lika viktig och det är vårt uppdrag att erbjuda säkra samt beprövade metoder.

Prisbilden inom svensk plastikkirurgi

När du ska förstora brösten eller utföra någon annan typ av plastikkirurgiskt ingrepp bör priset aldrig vara din utgångspunkt. I Sverige är priserna högre än på andra europeiska marknader, men du betalar för trygga och säkra behandlingar. Det är något du knappast kan sätta pris på och inom svensk plastikkirurgi är kvalitet och professionalism alltid centrala faktorer.

Om du planerar att göra ett större ingrepp såsom en bröstförstoring eller ett ansiktslyft erbjuder svensk plastikkirurgi dessutom en Trygghetsgaranti. Den gäller i 18 månader efter ingreppet och ger dig ersättning vid komplikationer. Garantiupplägget och den professionella konsultationen är ingenting du kan ta för givet utanför Sverige. Därför är det också delar du bör väga in i den totala prisbilden inom svensk plastikkirurgi.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.