Näskorrigering med fillers

Postad i Blogg

Näskorrigering med fillers, att ändra näsans form med hjälp av fillers, har blivit ett mycket populärt och uppskattat ingrepp. Det är inte bara billigare än att utföra en komplett näsplastik, utan det är också ett tryggare alternativ som inte kräver narkos. Detta är en snabb och enkel lösning för dig som vill ändra näsans form och få den att bli rakare, mer uppåtriktad eller jämnare.

Vis en näskorrigering med fillers används en hårdare filler för att säkerställa ett hållbart och snyggt resultat. Det kan vara svårt att tro, men med fillers kan du uppnå lika fina och bra resultat som vid en kirurgisk operation. Du kan bland annat se till att näsryggen jämnas ut, att huk och bucklor blir raka och att nästippen får sig ett lyft.

För den som önskar går det även att använda fillers för att sänka nästippen – beroende på dina behov, förutsättningar och önskemål.

Omedelbara resultat med med fillers

En stor fördel med att använda fillers för att korrigera näsan är att du får ett omedelbart resultat och samtidigt kan återgå till vardagen. Ingreppet tar sällan mer än 30 minuter och då inkluderas även en konsultation där du får berätta mer om dina önskemål och få information om hur behandlingen går till.

Ingreppet ger ett mycket litet obehag och för den som önskar finns lokala bedövningsmedel att använda sig av.

Hur länge resultatet håller beror bland annat på hur mycket fillers som använts, men också hur bra din kropp accepterar materialet. Det vanligaste är att det krävs en liten påfyllning eller justering efter 1-2 månader och därefter kan du räkna med ett resultat som håller i 1-2 år.

Så kan näskorrigering med fillers hjälpa dig

Att korrigera näsan med filler är en behandling som passar de allra flesta. Visst finns det situationer där filler inte lämpar sig, t.ex. när du vill ha ett resultat som materialet inte kan åstadkomma. I de flesta fall kan fillers ändå vara till stor hjälp för att förändra näsans utseende. Här nedan listar vi några av de vanligaste ”problem” som kan åtgärdas.

  • Sänka eller lyfta nästippen
  • Få en rakare och jämnare näsrygg
  • Behandla ojämn näsrygg eller sned näsa
  • Tunna ut en tjockare nästipp (bulbous tip)
  • Bygga eller definiera näs bron
  • Harmonisera och balansera din ansiktsprofil
  • Korrigera dorsal huck

Vad kostar en näskorrigering med fillers?

Det finns flera faktorer som påverkar hur mycket din fillerbehandling kommer att kosta. Det beror bland annat på vem och vart du väljer att utföra din behandling och hur mycket fillers som kommer att användas. Det vanligaste är att det räcker med 1 ml filler.

Krävs större behandlingar kan 2-3 ml fillers användas för att uppnå ett bra resultat. Även valet av filler kan vara avgörande. Det finns många olika typer av filler på marknaden som alla har olika priser.

Hos oss kan du hitta prisvärd näskorrigering med fillers. Behandlingen utförs alltid av utbildad personal som har ett öga för detaljer. Välkommen att boka din konsultation med oss!

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.