Hur stora bröstförstoringar kan man göra?

Postad i Blogg
bröstförstoring stora

Anledningarna kan vara många till att välja en bröstförstoring, kanske har du fått barn och brösten är annorlunda nu än innan amning. Kanske har en skada eller sjukdom missformat dina bröst. Oavsett anledning till att gå igenom det här ingreppet, behöver du känna dig trygg och säker.

Det är ett större ingrepp vi kommer utföra för att återskapa din kropp. Därför behöver du få alla svar inför ditt beslut för att känna dig riktigt lugn.

Begränsningar för bröstförstoringar

Bröstförstoring och stora bröst går inte alltid hand i hand. Hur stor volym du vill ha på dina bröst kommer med vissa faktorer att tänka på. Det beror dels på hur din kropp ser ut, dels på hur stor bröstvolym du har sedan innan. Därför kan implantaten variera i storlek.

Ibland begränsar din egen kropp hur stor bröstförstoring du kan göra. Huden klarar nämligen bara av att tänjas till en viss gräns, efter det behöver den läka och vila.

Din hälsa är alltid av högsta prioritet och inget någon kommer att riskera. Målet är såklart alltid att resultatet ska vara långvarigt och att du trivs med dig själv igen.

När brösten inte är som tidigare

En bröstförstoring kan vara ett bra plastikkirurgiskt ingrepp att göra efter att du till exempel fött barn och ammat. Brösten tenderar att ändra form med tiden. Det kan vara så att du vill återställa din kropp till hur den såg ut tidigare.

Har dina bröst exempelvis börjat hänga finns det ofta nog med utrymme för implantat som återställer formen på brösten. Du kan såklart också ha andra anledningar för att gå igenom en rekonstruktiv plastikoperation för att återskapa dina bröst.

Med hjälp av vår 3D-simulator kan du själv se hur en bröstförstoring med stora bröstimplantat kommer se ut på dig och din kropp, efter läkningen är klar.

Olika metoder för bröstförstoring

Det finns ett par olika metoderna för att göra en bröstförstoring. Det vanligaste är dock att vi använder implantat. Givetvis är våra implantat både CE-märkta och/eller FDA-godkända.

Implantaten finns i olika former, strukturer, med olika fyllningar och i varierande volym. Alla kommer ge olika resultat. På så vis får du det resultatet du önskar oavsett om det är en rekonstruktiv eller en estetisk plastikkirurgiskt ingrepp du vill göra.

Du kan också välja att förstora dina bröst med ditt eget fett, eller en hybrid där vi använder en kombination av implantat och fett. Vi hämtar fett från din egen kropp, samlar ihop det och förbereder det för att injiceras på nytt in i dina bröst för att öka deras volym. Volymen du kan uppnå beror på hur mycket fett som finns på resten av din kropp.

Bröstförstoring med fett

Det finns egentligen inget som heter rätt eller fel när det kommer till bröstförstoring, därför är det individuellt hur stora implantat du kan sätta in. Kirurgen kommer gå igenom de olika alternativen tillsammans med dig under din konsultation för att komma fram till vilka implantat som passar dig bäst.

Den här behandlingen kan komma att behöva upprepas efter en tid och då kan du få en ny konsultation.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.