Fillers i ansiktet

Postad i Blogg
fillers i ansiktet

Vi människor blir äldre i med- och motvilja. En naturlig del av åldrande är att vår hud tappar sin volym och elasticitet som den tidigare haft. Vill du föryngra huden och ge den en ny volym kan du göra det med injektionsbehandlingar. En injektionsbehandling förnyar och återskapar huden genom att förbättra befintliga konturer, addera volym och fylla ut rynkor.

Långvariga resultat

Hyn blir påverkad genom livet oavsett om det har med åldern eller något annat att göra. Vi hjälper dig att återskapa eller återställa din hy med hjälp av våra fillers i ansiktet. Tack vare våra tydliga behandlingsplaner får du hjälp innan, under och efter behandlingen för att du som kund ska få det bästa möjliga resultatet. När du som kund hos oss behandlas med fillers utlovar vi långvariga resultat.

Ett långvarigt resultat är inte bara en indikator på ett högkvalitativt ingrepp. Dessutom skapar det en sund relation till plastikkirurgiska ingrepp. Med den ökade trenden för estetiska ingrepp av olika varianter är det viktigt att understryka syftet bakom ett ingrepp hos oss. Vi förespråkar återställande av din naturliga skönhet. Därför strävar vi efter naturliga resultat som håller i längden.

Hur går en ansiktsbehandling med fillers till?

  1. Det allra första din behandlare på plats gör är att undersöka din hy, i detta fall ditt ansikte. Behandlaren lägger fram ett förslag på vad du kan behandla med fillers utifrån vad du har för önskemål och förväntningar.
  2. När det är dags för injektionen inspekterar, rengör samt desinficerar behandlaren återigen huden noga. Till själva behandlingen använder man en tunn nål på de områdena du och din behandlare har kommit fram till.
  3. När behandlingen är klar kontrollerar och inspekterar behandlaren huden och du får därefter sätta dig på kliniken en stund.
  4. Det är helt naturligt att blåmärken och svullnad kan förekomma efter injektionerna. Detta är helt ofarligt och går över efter ett par dagar. Det är därför extremt viktigt att du följer de instruktioner du får av din klinik och behandlare då de har gedigen erfarenhet inom ämnet.
  5. Du kan alltid komma tillbaka och ställa frågor och dela med dig av din erfarenhet. Vi uppskattar din återkoppling vilket hjälper oss till ständig förbättring.

Vilka resultat kan du förvänta dig efter ett ingrepp hos Estetiska Institutet?

Det huvudsakliga målet med ett ingrepp är att återställa din naturliga skönhet. Du kan med andra ord förvänta dig ett naturligt resultat med en långvarig effekt. Vår målbild är att skapa ett resultat som uppfyller dina förväntningar, vare sig om det gäller fillers i ansiktet eller mer komplicerade ingrepp.

Hos oss på Estetiska Institutet hittar du erfarna specialister med djupgående erfarenhet och kunskap inom området för att du ska känna dig trygg. I en välkomnande miljö kan du slappna av och finna ro före och efter ditt ingrepp. Besök kliniken redan idag om du har frågor eller söker efter en konsultation. Hos oss får du inte bara högklassiga ingrepp. Du kan även få rådgivning innan och efter ingrepp. Allt för att du ska känna dig säker genom hela processen.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.