Fettsugning hela ben

Postad i Blogg
fettsugning hela ben

Anledningen till att vilja göra fettsugning hela ben kan variera från person till person. Många kvinnor upplever problem med skavande lår vilket är en vanlig anledning till att utföra fettsugning på sina lår. Det kan vara svårt att träna bort fett på vissa kroppsdelar eftersom var fettet deponeras på kroppen har mycket med anlag och genetik att göra.

Genom att utföra fettsugning kan man få en permanent lösning på problemet och slippa skavande lår. Våra plastkirurger på estetiska institutet är professionella och kundinriktade. De lyssnar på dina förväntningar och tar fram en plan som bäst passar dina önskemål.

Hur går fettsugning hela ben till?

Fettsugning av benen går till precis på samma sätt som fettsugning av andra kroppsdelar. Först och främst får du komma på en konsultation där du får svar på alla dina frågor. Efter konsultationen bokas ingreppet in i kalendern. Dagen för ingreppet får du träffa din plastikkirurg som berättar hur ingreppet kommer gå till och du får möjligheten att ställa fler frågor. Under ingreppet får du smärtlindring och narkos. Under ingreppet görs små snitt i huden och överflödigt fett sugs ut. Om hela benen ska fettsugas kan processen ta lite längre tid än om för ett mindre ingrepp. Våra plastikkirurger stressar aldrig utan tar sin tid för att ge dig ett perfekt resultat. Hur länge du behöver stanna på avdelningen beror på hur omfattande ingreppet är och hur du mår. Du kan rekommenderas att stanna över natten om du fettsuger hela dina ben under samma tillfälle så du hinner återhämta dig något innan du åker hem.

Efter slutförd fettsugning av ben

De första veckorna får du räkna med en del svullnad och blåmärken. Följ råden för eftervård och undvik alkohol, överansträngning och kom ihåg att ta dina receptbelagda mediciner. Efter ingreppet får du regelbunden kontakt med både sjuksköterska och plastikkirurg som finns där för att svara på frågor och hjälpa till med stöd och tips under läkningsprocessen.

Konsultation på estetiska institutet

Att utföra en fettsugning på hela benen är ett tämligen stort ingrepp i fettsugningsvärlden eftersom benen är en stor yta. Vi på estetiska institutet genomför fettsugningar på alla platser på kroppen som har ytligt fett som kan tas bort. Det innefattar fettsugning av lår, vader och knän.

När det kommer till fettsugning av omfattande kroppsdelar som hela benen är det viktigt att tänka över beslutet noggrant. Återhämtningen och eftervården efter en fettsugning av hela benen kan bli mer långdragen och jobbigare än fettsugning av exempelvis enbart vaderna. Om du är intresserad av att utföra en fettsugning kan du boka in en konsultation hos oss på estetiska institutet så tar vi det därifrån. Vi går igenom dina förväntningar och önskemål under konsultationen och lägger upp en plan som är skräddarsydd utifrån dina förutsättningar. Om du aldrig utfört en fettsugning förut kan det vara ett bra alternativ att utföra fettsugningen i olika delar för att kroppen inte ska överbelastas. Det kan vara påfrestande att återhämta sig snabbt efter en fettsugning av hela benen.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.