Fillers Arga Rynkan

Postad i Blogg

Många funderar på fillers arga rynkan för att återställa ett ansiktsuttryck som man hade tidigare. Med åren förändras vårt utseende, vilket är en mycket naturlig process som alla människor får uppleva.

Vissa tidiga ålderstecken kan dock påverka ditt utseende mer än andra. Permanenta rynkor mellan ögonen är ett bra exempel på ett ålderstecken som kan få dig att se tröttare och mer sur ut även om så inte är fallet. Något som ofta kallas för arga rynkan.

Rynkor mellan ögonbrynen drabbar inte bara den som har blivit äldre, utan är också vanligt förekommande hos människor som använder dessa muskler mycket ofta i sin vardag. Alla människor har olika typer av mimik. vilket innebär att vi rör ansiktet på olika sätt.

Har du för vana att rynka dina ögonbryn när du talar, läser eller koncentrerar dig på något finns det risk för att en tillfällig rynka kan bli permanent. Det betyder att rynkan inte går tillbaka när du väl slappnar av i ansiktet igen. Muskeln har helt enkelt utfört samma rörelse för ofta och för länge, vilket har lett till att det har skapats ett veck.

Fillers arga rynkan – behandling

Vill du få ett piggare, gladare och mer ungdomligt utseende kan en fillerbehandling vara rätt alternativ för dig. Så kallade argrynkor går idag att ta bort med mycket enkla medel och utan att du behöver utföra avancerade plastikkirurgiska ingrepp.

När man behandlar djupa rynkor som blivit permanenta är det vanligt att kombinera en fillersbehandling med en b.o.t.o.x.behandling. B.o.t.o.x är ett muskelavslappande medel som injiceras på specifika punkter för att stänga av musklerna som ligger bakom rynkan. När musklerna ”stängs av” kommer de inte längre att vara hopdragna och rynkan slätas ut.

Även om b.o.t.o.x kan skapa en mycket stor skillnad är det inte säkert att rynkan kommer försvinna helt och det är här som fillers kommer in i bilden. När det muskelavslappnande medlet har fått verka kommer du tillbaka för att släta ut rynkan med en liten mängd fillers.

Hur länge håller resultatet?

Genom att kombinera fillers och b.o.t.o.x kan du få ett mycket mjukare intryck i ditt ansikte, utan att du ser alldeles för stel ut. Du ser helt enkelt bara piggare och gladare ut. Den fulla effekten av b.o.t.o.x syns först efter två veckor, men med filler upplever du ett omedelbart resultat direkt efter din behandling. Beroende på dina individuella förutsättningar och den styrka du har i dina ansiktsmuskler kan hållbarheten variera.

Boka konsultation inför din behandling

Vill du få ett piggare utseende och bli av med din arga rynka med fillers är det alltid rekommenderat att boka en konsultation innan ditt besök. Det här är extra viktigt för dig som inte har behandlat rynkan tidigare. Det är inte helt ovanligt att den behandling du själv är intresserad av inte är det bästa alternativet för dig.

Observera att det inte är alla som bör behandlas med fillers och våra behandlare kan avråda dig från behandlingen helt och hållet. Det kan till exempelvis bero på att du vill utföra behandlingen under graviditeten eller under tiden du ammar. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och säker och att du blir helt nöjd med resultatet. För det krävs de bästa förutsättningarna!

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.