TriBella™ – unik behandling för ansiktsföryngring

Postad i Nyheter
fettsugning hals

TriBella™ är en innovativ ansiktsföryngringsbehandling, som kombinerar tre effektiva behandlingar i ett protokoll – en fotofacial behandling, en anti-aging-behandling och en hudresurfacing behandling – allt i ett. Detta är en högintensiv, icke-invasiv, effektiv form av hudförnyelse som resulterar i ett föryngrat utseende.

TriBella-behandling kombinerar tre olika teknologier:

IPL- ljusbehandling som effektivt behandlar ytliga blodkärl och pigmentfläckar och resultetar i förundrat utseende av huden s.k. photo skin rejuvenation

Radiofrekvens – förbättrar kollagenproduktionen, minskar slapphet i huden och fina rynkor. Applikatorn DiamondPolar drivs av (MP)2-teknik vilket kombinerar multipolär radiofrekvens och pulserande elektromagnetiska fält (PEMF), som ger en snabb, jämn och behaglig värme i flera vävnadsdjup.

RF- fraktionerad (NanoFractional), ablativ radiofrekvens som förbättrar hudtexturen vid akneärr, förstorade porer och ojämn hudstruktur. Applikatorn Vivas patenterade stift-teknologi ger fraktionerad resurfacing av hudytan och levererar mikroskopiska värmekanaler ner i huden som skapar denna utjämnande effekt.

TriBella-behandlingar™ är tillgänglig genom Venus Versa-system™, exklusivt hos oss på Estetiska Institutet. Som introduktionskampanj erbjuder vi 20% rabatt på TriBella-kur (3 gånger).