Före och efter fillers

Postad i Blogg
före och efter fillers

En behandling med fillers är ett av de enklaste men samtidigt effektivaste plastikkirurgiska ingrepp som finns. Behandlingen är skonsam och dessutom mångsidig, vilket innebär att du ofta kan använda endast fillers för att få ett önskat resultat.

På Estetiska Institutet använder vi oss bara av fillers som är baserat på hyaluronsyra. Det är ett kroppseget ämne med exceptionell förmåga att binda fukt och fyller på ett naturligt sätt ut huden. På så vis får du en föryngrande effekt.

När vi åldras förlorar huden spänst och elasticitet. Huden i ansiktet blir slappare och vi kan uppleva att vi ser tröttare ut på ett sätt som inte motsvarar hur vi känner oss. Då kan fillers vara ett mycket bra och skonsamt alternativ som har en föryngrande effekt. På Estetiska Institutet är vårt mål alltid att förbättra och föryngra utseendet, aldrig förändra. Därför blir också resultatet naturligt och diskret – men samtidigt mycket effektivt.

Vad du kan åtgärda med fillers

Det finns en mängd detaljer i ansiktet du kan förbättra och återskapa med fillers. Ett vanligt område att åtgärda är partiet kring mun och haka. Att vi får nedåtvinklade mungipor och slapp hud kring hakan är något som många känner sig besvärade av och som gör att du inte riktigt känner igen dig framför spegeln på morgonen.

Med injektioner av hyaluronsyra kan området få ett lyft kring käkpartiet och linjer slätas ut. På det här sättet får du omgående ett ungdomligare utseende och munnen framhävs också på ett positivt sätt.

Just munnen och läpparna är ett annan populär kategori för behandling med fillers. Med hjälp av dem så kan du få en skonsam läppförstoring och läpparna blir dessutom slätare av ingreppet också.

När du fått en behandling är det alltså högst sannolikt att du känner dig revitaliserad och yngre än innan. Något som givetvis har en positiv effekt på självkänslan. En bieffekt som kan vara nog så viktig för många.

Efter behandling med fillers

Med hjälp av fillers kan du också få en generell föryngring av huden och minska mörka ringar under ögonen. Har du som så många andra fått insjukna tinningar med åren är en behandling med fillers effektivt även här. Möjligheterna är alltså många.

Om du vill ha guidning inför en behandling rekommenderar vi att du går på en konsultation till en av våra duktiga behandlare för att få råd angående vilka behandlingar som passar bäst utifrån dina behov och önskemål. Med hjälp av vår 3D-modelleringskamera kan vi också ge dig en konkret bild av hur behandlingen kommer att se ut efter ingreppet.

Precis som när det gäller andra plastikkirurgiska ingrepp kommer huden i ansiktet att behöva återhämta sig efter injektionerna. Rodnader, blåmärken och svullnader är inte ovanligt men brukar i de allra flesta fall klinga av efter några dagar. Våra kroppar är dock olika och det gäller att komma ihåg att det är individuellt hur länge det tar innan biverkningarna klingat av. Genom att följa våra anvisningar både före och efter fillers skapar du bättre förutsättningar för kroppen att läka snabbt.

Osäker på vad som är rätt för dig?

Boka en konsultation! Under en konsultation träffar du en av våra erfarna behandlare som kommer rådge dig vilken behandling som passar dig bäst utifrån önskade resultat och dina personliga förutsättningar.

Våra konsultationer är kostnadsfria.